«

»

Oct 18 2013

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Senario Hari Ini

1385075_1421550531400093_1433087101_n

Situasi hari ini sememangnya begini…kita sanggup berbelanja lebih untuk barangan kita yang kita sayang…tetapi kita lupa yang diri kita sendiri lebih berharga dari semua itu.

Bukan kereta, rumah je yang mahal sekarang ni..anda perlu ingat bil hospital juga amat tinggi dan mungkin melebihi harga kereta atau rumah anda.. TAK PERCAYA????

Nah anda boleh tengok sendiri…

lol

 

jjj

Macam mana? Dah percaya?? So boleh la contact saya untuk mengambil plan PRUDENTIAL BSN TAKAFUL hari ini 🙂

: 013-3210955

QUOTATION

 

Share

Leave a Reply

error: Content is protected !!