«

»

Aug 30 2013

Kad Perubatan Prudential BSN Takaful Health Enrichh

Setiap individu mempunyai gaya hidup yang berbeza, peringkat usia berbeza dan kepentingan yang berbeza-beza. Oleh itu, dalam memenuhi permintaan pasaran masa kini… Prudential dengan bangga memperkenalkan Kad Perubatan Prudential BSN Takaful Health Enrich .

1. Health Enrich Vital

Kad perubatan Prudential BSN Takaful ini sesuai untuk anak-anak muda yang baru ingin memulakan kehidupan berdikari mereka. Bagi anak-anak muda yang optimis, energetik dan bersemangat sudah tentu memilih untuk memiliki plan ini.

happiness & freedom

2. Health Enrich Select

Amat sesuai untuk kehidupan berkeluarga. Kad perubatan Prudential BSN takaful terbaik yang melindungi anda sesuai dengan tanggungjawab terhadap keluarga anda. Juga berfungsi memberi kelebihan “peace of mind” kepada para ibu yang mengandung.

ngandung

3. Health Enrich Advance

Anda sibuk?? Jadual kerja anda terlalu padat sehingga tiada masa untuk anda titik beratkan soal kesihatan anda pada masa hadapan. Kad perubatan Prudential BSN takaful ini direka khas untuk memenuhi gaya hidup anda yang sentiasa sibuk.

09-busy-life-090811

4. Health Enrich Premier

Anda ingin menikmati kehidupan yang berjaya dengan gaya hidup yang mewah. Nikmati keistimewaan dengan kad perubatan Prudential BSN Takaful ini yang menawarkan keperluan unggul dan menepati gaya hidup anda.

luxury-life-2

Untuk maklumat lanjut sila jangan segan untuk hubungi saya 🙂

: 013-3210955

QUOTATION

Share

Leave a Reply

error: Content is protected !!