Category Archive: Prudential BSN Takaful

May 19 2017

Hibah Takaful – PruBSN Warisan

IMG-20170505-WA0003

  Assalamualaikum w.b.t   Dah lama saya tak update blog ni…mungkin disebabkan byk urusan dan kesibukan kesibuka yang melanda. Kali ini saya ingin bercerita sedikit sebanyak tentang PruBSN Warisan yang sedang hangat di pasaran buat masa sekarang. PruBSN Warisan atau juga dikenali sebagai hibah takaful turut berfungsi sebagai pengganti income anda selepas anda tiada nanti. …

Continue reading »

Share

Jul 13 2014

PruBSN Takaful Navigator Apps

prubsnnavigator

Assalamualaikum buat semua..   Ramai di antara client saya dan juga client kawan-kawan menghadapi masalah untuk mencari hospital panel PruBSN Takaful yang terdekat. Masalah ini biasanya tidak berlaku di kawasan kediaman sendiri, tetapi biasanya terjadi semasa berada di luar kawasan. Contohnya semasa percutian, perjalanan balik kampung dan sebagainya.   Masa ni, nak cari senarai hospital dalam buku …

Continue reading »

Share

Jul 11 2014

Sediakan Payung Sebelum Hujan

prudentialbsntakaful

Assalamualaikum w.b.t.   Sejak menjadi ejen Prudential BSN Takaful…banyak ragam yang telah saya lihat..ada yang menyesal kerana tidak mengambil plan medical dari awal..ada yang dah sakit baru nak ambil..macam-macam lagi la..di sini saya lampirkan beberapa contoh situasi-situasi yang saya sendiri pun tak mahu lihat.       Ini merupakan khidmat sms yang diterima oleh salah …

Continue reading »

Share

Older posts «

error: Content is protected !!