Category Archive: Medical Card Prudential

Sep 29 2016

Sambungan Kes Kemalangan Adik Izzul

IMG-20160912-WA0014

  Assalamualaikum dan selamat pagi semua..ingat lagi x cerita yg aku share tempoh hari? Client aku yg baru ambil polisi prudential bsn takaful 3 bulan dan accident, estimated cost RM70k… Ok alhamdulillah client aku ni dah beransur pulih…dan sekarang dia dah pun boleh keluar ward dan balik rumah…semasa aku pergi melawat cliet aku ni…doctor dah …

Continue reading »

Share

Sep 06 2016

Pengalaman Baru Sebagai Ejen Takaful

14191912_1427137600636573_8553017459683843163_n

Assalamualaikum…pg ni aku ada cerita sikit nk kongsi dgn kawan2…ni aku just nk cerita pglmn bru aku yg bru je berlaku beberapa hari lepas…pengalaman tu adalah bantu client aku transfer dr hospital gov ke hospital private ( sebelum ni bantu client terus masuk hospital private dah biasa ) Kisahnya bermula semasa aku pegi hiking kt …

Continue reading »

Share

Sep 16 2014

Claim Prudential BSN Takaful terbaru

10609425_940184055998599_7846320559473318473_n

Assalamualaikum w.b.t. Ini merupakan claim Prudential BSN Takaful terbaru pada tahun ni..client saya ini telah di admit┬ákan ke DEMC Shah Alam untuk operate sinus akibat infection. Total bill sebanyak lebih kurang RM 14,000 ditanggung sepenuhnya oleh Prudential BSN Takaful. Selain ditanggung bil hospital. Client saya juga mendapat elaun sebanyak RM100/day. SUASANA BILIK YANG SELESA (SINGLE …

Continue reading »

Share

Older posts «

error: Content is protected !!