Wan Muhammad Nurhakimi Mat Daud

Author's details

Name: Wan Muhammad Nurhakimi Mat Daud
Date registered: 21 July, 2013

Latest posts

  1. Hibah Takaful – PruBSN Warisan — 19 May, 2017
  2. Sambungan Kes Kemalangan Adik Izzul — 29 September, 2016
  3. Pengalaman Baru Sebagai Ejen Takaful — 6 September, 2016
  4. Permulaan 2016 (ENZO GROUP) — 14 January, 2016
  5. Tips Memilih Takaful — 25 April, 2015

Most commented posts

  1. MEDICAL CARD PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Pastikan Medical Card Anda adalah Guarantee Renewal — 9 comments
  2. 7 Step untuk Jadi Jutawan — 7 comments
  3. MLTA vs MRTA — 5 comments
  4. Bagaimana cara nak claim??? — 4 comments
  5. Pelan 3 Dalam 1 PruBSN Takaful Terbaikk!! — 3 comments

Author's posts listings

May 19 2017

Hibah Takaful – PruBSN Warisan

IMG-20170505-WA0003

  Assalamualaikum w.b.t   Dah lama saya tak update blog ni…mungkin disebabkan byk urusan dan kesibukan kesibuka yang melanda. Kali ini saya ingin bercerita sedikit sebanyak tentang PruBSN Warisan yang sedang hangat di pasaran buat masa sekarang. PruBSN Warisan atau juga dikenali sebagai hibah takaful turut berfungsi sebagai pengganti income anda selepas anda tiada nanti. …

Continue reading »

Share

Sep 29 2016

Sambungan Kes Kemalangan Adik Izzul

IMG-20160912-WA0014

  Assalamualaikum dan selamat pagi semua..ingat lagi x cerita yg aku share tempoh hari? Client aku yg baru ambil polisi prudential bsn takaful 3 bulan dan accident, estimated cost RM70k… Ok alhamdulillah client aku ni dah beransur pulih…dan sekarang dia dah pun boleh keluar ward dan balik rumah…semasa aku pergi melawat cliet aku ni…doctor dah …

Continue reading »

Share

Sep 06 2016

Pengalaman Baru Sebagai Ejen Takaful

14191912_1427137600636573_8553017459683843163_n

Assalamualaikum…pg ni aku ada cerita sikit nk kongsi dgn kawan2…ni aku just nk cerita pglmn bru aku yg bru je berlaku beberapa hari lepas…pengalaman tu adalah bantu client aku transfer dr hospital gov ke hospital private ( sebelum ni bantu client terus masuk hospital private dah biasa ) Kisahnya bermula semasa aku pegi hiking kt …

Continue reading »

Share

Older posts «

error: Content is protected !!