Jul 13 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – PruBSN Navigator Apps

Assalamualaikum buat semua..

 

Ramai di antara client saya dan juga client kawan-kawan menghadapi masalah untuk mencari hospital panel PruBSN yang terdekat. Masalah ini biasanya tidak berlaku di kawasan kediaman sendiri, tetapi biasanya terjadi semasa berada di luar kawasan. Contohnya semasa percutian, perjalanan balik kampung dan sebagainya.

 

Masa ni, nak cari senarai hospital dalam buku polisi dah tak boleh, sebab kita bukannya membawa buku polisi tersebut ke mana-mana. Jadi akan timbul masalah jika berlaku ‘emergency’ seperti ini. Tapi sekarang, para pengguna “smartphone” tak perlu lagi risau kerana Prudential BSN telah mengeluarkan satu Apps yang dikenali sebagai PruBSN Navigator yang boleh di ‘INSTALL’ menerusi google playstore. Apps ini akan mengesan lokasi anda berada dan akan memberitahu anda senarai hospital panel PruBSN yang berdekatan dengan anda.

 

prubsnnavigator

 

 

Jadi kepada semua client PruBSN, anda tak lagi perlu risau dan saya mengucapkan kepada anda selamat meng’INSTALL’ Apps yang cool ini dan selamat mencuba. SEMOGA TIADA LAGI MASALAH MENCARI HOSPITAL PANEL PRUBSN TERDEKAT.

 

prubsnnavigator

Hubungi pakar takaful anda sekarang.

: 013-3210955

QUOTATION

Share

Jul 11 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Bersedia Sebelum Terlewat

Assalamualaikum w.b.t.

 

Sejak menjadi ejen Prudential BSN Takaful…banyak ragam yang telah saya lihat..ada yang menyesal kerana tidak mengambil plan medical dari awal..ada yang dah sakit baru nak ambil..macam-macam lagi la..di sini saya lampirkan beberapa contoh situasi-situasi yang saya sendiri pun tak mahu lihat.

 

prudentialbsntakaful

 

 

Ini merupakan khidmat sms yang diterima oleh salah seorang rakan ejen..manakala yang di bawah pula adalah emel yang saya sendiri terima.

 

[ EMEL ]

medicalcardprudentialbsn

Jadi kepada yang dah ada niat nak ambil plan medical..sila ambil sekarang..jangan tangguh lagi.

Hubungi:

Phone: 013-3210955

QUOTATION

Share

Apr 15 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Medical Card Prudential BSN Takaful

 prudential bsn takaful

 

Medical card Prudential BSN Takaful atau HEALTH ENRICH CARD adalah satu manfaat tambahan dalam polisi Takafulink khas untuk perlindungan bil perubatan. Menawarkan perlindungan bermula dari nilai RM 500,000 hingga RM 4 juta, sehingga umur 80 tahun. Ia juga menawarkan pilihan tiada had tahunan untuk penggunaan nilai kad. Antara kelebihan medical card Prudential BSN Takaful adalah seperti berikut:

* Had tahunan dan had keseluruhan sehingga 70 tahun yang tinggi

* Kebebasan memilih hospital dan doktor untuk merawat anda

* Perlindungan 24 jam diseluruh dunia (SOS International)

* Perkhidmatan bayaran secara online di lebih 50 buah hospital panel seluruh Malaysia.      Anda tidak perlu membayar bil rawatn terlibih dahulu, sebaliknya kos rawatan akan    dibayar terus ke hospital melalui sistem Hospital Alliance Services (HAS)

* Rawatan sebelum dan selepas masuk hospital

* Penjagaan jururawat di rumah

* Pembedahan balik hari (Day Surgery)

* Rawatan kecemasan pesakit luar kecederaan akibat kemalangan

* Rawatan dialisis buah pinggang

* Rawatan kanser

* Jaminan pembaharuan sehingga umur 80 tahun

* Ganjaran komplikasi bersalin bermula dari RM 6000 setahun

* Jaminan tiada pembatalan portfolio (Non-Cancellable)

Banyak lagi manfaat yang bakal diperolehi anda bersama MEDICAL CARD PRUDENTIAL BSN TAKAFUL HEALTH ENRICH.

 

Kini kami di Prudential BSN Takaful memperkenalkan kad perubatan baru iaitu kad perubatan Prudential BSN Takaful Health Enrich. Dengan kad perubatan baru ini, tiada lagi ko-takaful serta ia datang dengan manfaat komplikasi bersalin. Nilai kad perubatan seumur hidup juga sehingga RM 4 juta dengan limit tahunan sebanyak RM 200 000.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi pakar takaful anda hari ini. Terima Kasih

 

013-3210955

 

QUOTATION

Share

Apr 01 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Tragedi MH370

Peristiwa kehilangan MH370 telah melibatkan beberapa orang rakyat Malaysia. Meskipun kehilangan tersebut begitu misteri namun Prudential Assurance Malaysia Berhad (PAMB) dan Prudential BSN Takaful Berhad (PBTB) dengan penuh komited bersetuju untuk membayar wang pampasan kepada keluarga mangsa yang memiliki plan insurans dan takaful Prudential.

KERATAN AKHBAR TEMPATAN

5506654_orig

MANGSA SERTA PEMILIK POLISI PRUDENTIAL BSN TAKAFUL

8785595_orig

7621631_orig

EMEL PHILIP SEAH (CEO PRUDENTIAL)

1355207_orig 10154551_738161389549882_1164968919_n

EMEL AZIM MITHANI ( CEO PRUBSN TAKAFUL)

6000255_orig

Hubungi saya : 013-3210955

QUOTATION

Share

Older posts «