Sep 16 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Claim Terbaru

Assalamualaikum w.b.t.

Ini merupakan claim terbaru pada tahun ni..client telah di admit kan ke DEMC Shah Alam untuk operate sinus akibat infection. Total bill sebanyak lebih kurang RM 14,000 ditanggung sepenuhnya oleh Prudential BSN Takaful. Selain ditanggung bil hospital. Client saya juga mendapat elaun sebanyak RM100/day.

10609425_940184055998599_7846320559473318473_n

SUASANA BILIK YANG SELESA (SINGLE BEDED)

IMG_20140916_100233

CLAIM ELAUN HARIAN ( RM100 X 2 )

Untuk maklumat tambahan, elaun harian hospital tetap boleh di claim walaupun anda menggunakan insurans company jika dimasukkan ke hospital.

HAKIMI: 013-3210955

QUOTATION

Share

Sep 07 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Uzma Group

Assalamualaikum,

 

Pada pertengahan bulan Ogos 2014 baru-baru ini…kami beberapa agensi telah bersetuju untuk bergabung membentuk satu group besar yang dikenali sebagai UZMA GROUP. Cita-cita kami untuk membentuk satu group yang gah seperti group yang dikenali ramai iaitu al-Isra’ Associates.

Alhamdulillah gabungan ini berjalan lancar dan ia memberi kami lebih energy untuk berkhidmat untuk masyarakat.

 

IMG-20140814-WA0006

FIRST GROUP MEETING

10635992_888055997890193_3484061216238436105_n

10665174_10204881669868543_1549862142574868442_n

TRAINING YANG DIADAKAN SETIAP MINGGU

SEMOGA UZMA GROUP TERUS MAJU KEHADAPAN DAN MENJADI SATU GROUP YANG GAH SERTA DIKENALI SELURUH MALAYSIA

HAKIMI: 013-3210955

QUOTATION

Share

Jul 13 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – PruBSN Navigator Apps

Assalamualaikum buat semua..

 

Ramai di antara client saya dan juga client kawan-kawan menghadapi masalah untuk mencari hospital panel PruBSN yang terdekat. Masalah ini biasanya tidak berlaku di kawasan kediaman sendiri, tetapi biasanya terjadi semasa berada di luar kawasan. Contohnya semasa percutian, perjalanan balik kampung dan sebagainya.

 

Masa ni, nak cari senarai hospital dalam buku polisi dah tak boleh, sebab kita bukannya membawa buku polisi tersebut ke mana-mana. Jadi akan timbul masalah jika berlaku ‘emergency’ seperti ini. Tapi sekarang, para pengguna “smartphone” tak perlu lagi risau kerana Prudential BSN telah mengeluarkan satu Apps yang dikenali sebagai PruBSN Navigator yang boleh di ‘INSTALL’ menerusi google playstore. Apps ini akan mengesan lokasi anda berada dan akan memberitahu anda senarai hospital panel PruBSN yang berdekatan dengan anda.

 

prubsnnavigator

 

 

Jadi kepada semua client PruBSN, anda tak lagi perlu risau dan saya mengucapkan kepada anda selamat meng’INSTALL’ Apps yang cool ini dan selamat mencuba. SEMOGA TIADA LAGI MASALAH MENCARI HOSPITAL PANEL PRUBSN TERDEKAT.

 

prubsnnavigator

Hubungi pakar takaful anda sekarang.

: 013-3210955

QUOTATION

Share

Jul 11 2014

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL – Bersedia Sebelum Terlewat

Assalamualaikum w.b.t.

 

Sejak menjadi ejen Prudential BSN Takaful…banyak ragam yang telah saya lihat..ada yang menyesal kerana tidak mengambil plan medical dari awal..ada yang dah sakit baru nak ambil..macam-macam lagi la..di sini saya lampirkan beberapa contoh situasi-situasi yang saya sendiri pun tak mahu lihat.

 

prudentialbsntakaful

 

 

Ini merupakan khidmat sms yang diterima oleh salah seorang rakan ejen..manakala yang di bawah pula adalah emel yang saya sendiri terima.

 

[ EMEL ]

medicalcardprudentialbsn

Jadi kepada yang dah ada niat nak ambil plan medical..sila ambil sekarang..jangan tangguh lagi.

Hubungi:

Phone: 013-3210955

QUOTATION

Share

Older posts «